fbpx

Blog

Συμβουλές Digital Marketing“DIY – Social Media Kit”: Πως να κάνω μόνος μου το digital marketing της επιχείρησης μου
πως να κανω digital marketing μόνος μου

“DIY – Social Media Kit”: Πως να κάνω μόνος μου το digital marketing της επιχείρησης μου

Σου αρέσει να τα κάνεις όλα μόνος σου και είσαι αρκετά συγκεντρωτικός σαν άνθρωπος; Μειώθηκε μήπως ξαφνικά το εισόδημα που μπορείς να διαθέσεις σε ένα marketing agency ή ψάχνεις το ιδανικό πακέτο marketing για μικρές επιχειρήσεις; Σου αρέσουν τα social media και είσαι δημιουργικό άτομο; Τώρα μπορείς να έχεις εσύ το πάνω χέρι στο marketing της επιχείρησής σου αναλαμβάνοντας τη προώθηση του brand σου εξ ολοκλήρου. Ναι, καλά “διάβασες”! Άσε τους ενδοιασμούς στην άκρη γιατί το Nelipot studio είναι εδώ και σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις μόνος σου την προώθηση της εταιρείας σου!

Τι είναι το «DIY: Social Media Kit by Nelipot»;

Με λίγα λόγια το «DIY: Social Media kit» είναι ολόκληρος ο σχεδιασμός, η στρατηγική και τα μέσα που χρειάζεται η επιχείρησή σου για να πετύχει το brand awareness και την online παρουσία που απαιτείται για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και να κερδίσει νέους πελάτες/πωλήσεις, αλλά με μια σημαντική ιδιαιτερότητα. Ποια είναι αυτή; Αποχαιρετάς το κλασικό μηνιαίο fee που έδινες σε ένα agency ή σε μία ομάδα marketing!

Πώς λοιπόν μπορώ να γίνω ο social media manager του δικού μου brand;

Τα βήματα είναι απλά και άκρως συναρπαστικά. Πάμε να τα δούμε μαζί!

DIY Social Media kit by Nelipot studio

1. Σχεδιασμός Στρατηγικής

Το πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι ο σωστός σχεδιασμός. Για αυτό θα ξεκινήσουμε με ένα meeting, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου και θα μάθουμε τους στόχους σου, θα απαντήσεις ερωτηματολόγια και έτσι η ομάδα μας θα ανακαλύψει τι χρειάζεσαι για να έχεις μια ενεργή και κατάλληλα διαμορφωμένη παρουσία στο διαδίκτυο. Βάσει της έρευνας μας θα σου παραδώσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική 1 έτους ή 6μήνου, στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά όλα σου τα βήματα, οι στόχοι και τα εργαλεία που θα χρειαστείς για να προχωρήσεις. Δες το σαν έναν «οδηγό», ο οποίος θα συντροφεύει κάθε σου κίνηση σε επίπεδο digital & social media marketing.

2. Δημιουργία Social Media Calendar

Τι είναι αυτό; Πρόκειται για το πλάνο των δημοσιεύσεων σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πότε πρέπει να ανεβάσεις το κάθε post στα social media σου, τόσο τις ώρες όσο και τις ημέρες, ωστέ να προσεγγίσεις μεγαλύτερο κοινό. Άλλωστε, η συνέπεια είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας! Eξυπακούεται, πως η ομάδα μας θα στήσει για λογαριασμό της επιχείρησης σου, όλα τα social media platforms με το σωστό τεχνικό τρόπο και λειτουργίες, είτε έχεις eshop, είτε απλή ιστοσελίδα.

3. Παράδοση Έτοιμων Templates

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το τι θα ανεβάσεις και πώς θα φαίνεται το Instagram feed της επιχείρησης σου. Βάσει της χρωματικής παλέτας του brand σου και βάσει της δικής σου αισθητικής θα δημιουργήσουμε για εσένα έτοιμα templates που θα καλύψουν ακριβώς αυτή την ανάγκη. Οτιδήποτε είδος επιχειρηματικής δραστηριότητας κι αν έχεις, από επιχείρηση επίπλων μέχρι κοσμημάτων, έχουμε τον τρόπο να κάνουμε το προϊόν σου να αναδειχθεί όπως του αξίζει!

Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργείς τα δικά σου γραφιστικά!

4.  Εκμάθηση Graphic Design Tool

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι… “Και τώρα που θα έχω έτοιμα templates και την οπτική που χρειάζομαι, γιατί να μην δημιουργώ το περιεχόμενο μόνος/η μου;

Για αυτό προσθέσαμε στο πακέτο του “DIY:Social Media kit» την εκμάθηση ενός βασικού και πολύ εύχρηστού εργαλείου γραφιστικού σχεδιασμού! Έτσι, θα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργείς τα δικά σου post οποιαδήποτε στιγμή, για να μην σου ξεφεύγει τίποτα, φυσικά χρησιμοποιώντας-τροποποιώντας τα έτοιμα templates που εμείς σου έχουμε ετοιμάσει!

5. Συμβουλευτική και Τάσεις

Αν διστάζεις να κάνεις το επόμενο βήμα μόνος σου, μην ανησυχείς. Η ειδικά καταρτισμένη ομάδα του Nelipot studio θα είναι δίπλα σου όποια στιγμή κι αν την χρειαστείς. Θα σε πληροφορεί για τις νέες τάσεις στο χώρο του marketing και θα σου παρέχει όλη τη συμβουλευτική υποστήριξη που χρειάζεσαι για χαράξεις τη δική σου πορεία στο χώρο, με μηνιαίες συναντήσεις!

Αν λοιπόν θέλεις να αναβαθμίσεις τα social media του brand σου χωρίς να επιβαρυνθείς με το μηνιαίο fee ενός agency, το πακέτο συνεργασίας «DIY: Social Media Kit» είναι αυτό που έψαχνες! Δώσε στο brand σου την online παρουσία που του αξίζει, με απόλυτα προσιτό κόστος και πρωτότυπο social media περιεχομενο διάρκειας 6 μηνών ή 1 έτους.

Επικοινώνησε μαζί μας εδώ, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hello@nelipot.gr ή κάλεσε μας στο 2317 00 2225 και πάρε μια εξατομικευμένη προσφορά για την επιχείρησή σου! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Back To Top

Είμαστε ένα digital marketing studio με βάση τη Θεσσαλονίκη, ενώ δρούμε και αντιδρούμε σε όλο τo digital φάσμα αυτού του κόσμου. Με τη βοήθεια του διαδικτύου η ομάδα των νέων μα έμπειρων συνεργατών μας συσπειρώνεται για να σχεδιάσει το δικό σας διαδικτυακό ταξίδι με προορισμό τι άλλο, την επιτυχία του brand σας.

Βρείτε μας

Γρηγορίου Πατριάρχου Ε΄ 38, 54 248, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2317 00 2225
Κινητό: 6982 525225
Email: hello@nelipot.gr

Δώστε μας το email σας για να μαθαίνετε τα πιο hot νέα γύρω από το digital marketing.
Υποσχόμαστε ποιοτικό περιεχόμενο, χωρίς υπερβολές!

    © Nelipot.gr, All Rights Reserved

    Έχετε κάποιο νέο project;
    Ξεκινάμε;