fbpx

Blog

Συμβουλές Digital MarketingDigital Marketing για Pet Shops: Το κλειδί για Αυξημένες Πωλήσεις!
digital marketing gia pet shop

Digital Marketing για Pet Shops: Το κλειδί για Αυξημένες Πωλήσεις!


Πλέον είναι κοινώς γνωστό πως το digital marketing έχει αναδειχθεί ως ίσως το ισχυρότερο εργαλείο για την προώθηση επιχειρήσεων, με value for money εργαλεία και μεγάλη απόδοση κέρδους! Ανάμεσα σε αυτές, τα καταστήματα κατοικιδίων διαθέτουν έναν μοναδικό χώρο για δημιουργία σχέσεων με τους πελάτες τους μέσω του διαδικτύου, αφού έχουν το πιο… γλυκό πλεονέκτημα, τα ζωάκια που όλοι αγαπούν να βλέπουν! Τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις του pet shop σας; Τίποτα περισσότερο από το να προσεγγίσετε εξυπνα τους πιθανούς πελάτες σας και τα αγαπημένα τους τετράποδα και γούνινα φιλαράκια στο σημείο που βρίσκονται 24/7: στο διαδίκτυο και στα social media!

Κατανόηση του Κοινού σας: Ιδιοκτήτες Κατοικιδίων

Η πρώτη και σημαντικότερη βήμα για κάθε στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ είναι η κατανόηση του κοινού. Ποιοί είναι αυτοί που αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες για τα αγαπημένα τους κατοικίδια; Ξεκινώντας από εκεί, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένο περιεχόμενο που θα τους ενδιαφέρει πχ Ποια ζωοτροφή να επιλέξετε βάσει ηλικίας του Κατοικιδίου σας ή Τι ράτσα σκύλου να επιλέξετε ανάλογα με το σπίτι σας κοκ

Πως; Η δημιουργία άρθρων στην ιστοσελίδα σας, η δημοσίευση σχετικών post στα social media και μεσω διαφημίσεων ειναι ο πιο γρήγορος τρόπος, το κοινό που θέλετε να σας μάθει, να καταναλώσει περιεχόμενο από τα προφίλ του pet shop σας και χωρίς να το ξέρει να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά σας!

Social Media για Pet Shop; ΝΑΙ!


Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ισχυρό εργαλείο για τη σύνδεση με τους επίδοξους πελάτες σας. Δημοσιεύστε φωτογραφίες και βίντεο των προϊόντων, χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν ζώα, όχι αποκλειστικά μόνο περιεχόμενο με στόχο την πώληση αλλα με στόχο την ενημέρωση! Δημιουργήστε διαγωνισμούς και αναδείξτε στιγμές από το καταστημα σας ή από το eshop σας και την ομάδα σας! Δείτε την επιχείρηση σας σαν ένα ζωντανό οργανισμό και γνωρίστε την στο κοινό, με έξυπνο, προσωποποιημένο περιεχόμενο. Μην φοβηθείτε να πίασετε την κάμερα και να δημιουργήσετε βίντεο απο τον χώρο, από εσάς, συντομες ιστορίες απο την ημερα σας στο μαγαζί ή storylines με την πορεία σας στο χώρο του κατοικιδιου.

Μια συμβουλή; Προσέξτε την ποιότητα των βιντεο και των φωτογραφιών που μοιράζεστε, καθώς αντικατοπτρίζουν την επιχείρηση σας! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο για TIK TOK, Instagram, Youtube και Facebook!

Διαφήμιση μέσω Google και Social Media!


Οι διαφημίσεις μέσω Google και των κοινωνικών μέσων είναι κλειδί για την αύξηση της ορατότητάς σας. Χρησιμοποιήστε στρατηγικές διαφημίσεων για να φέρετε το κοινό σας σε επαφή με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

social media gia pet shop
Beautiful young woman is sitting next to the table while her cat is sitting on the table.

Δημιουργία Περιεχομένου και κυρίως Βίντεο!


Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου είναι το Α και το Ω, οπως προείπαμε! Γράψτε άρθρα, δημοσιεύστε συμβουλές για τη φροντίδα των κατοικιδίων και παρουσιάστε νέα προϊόντα, μην αφήνετε μέρα να πάει χαμένη χωρίς να “μιλήσετε” με το κοινό σας! Δεν ξέρετε τι περιεχόμενο να ανεβάσετε, πότε, πως και γενικώς έχετε στερέψει από ιδέες; Εμείς είμαστε εδώ!

Παρακολούθηση και Ανάλυση: To Reporting το Σωστό!


Eίναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήστε εργαλεία ανάλυσης για να παρακολουθείτε την απόδοση των καμπανιών σας. Αναλύστε τα δεδομένα για να κατανοήσετε ποιες στρατηγικές λειτουργούν καλύτερα και προσαρμόστε το σχέδιο σας αναλόγως. Δεν έχετε ιδέα πως να το κάνετε; Ρωτήστε μας!

Το digital marketing ανοίγει νέους ορίζοντες για τα καταστήματα κατοικιδίων… όπως για κάθε άλλη επιχείρηση! Ποιος δε θέλει να βλέπει σκυλάκια, γατάκια και άλλα ζωάκια; Αυτό είναι το πλεονέκτημα σας! Με την κατάλληλη στρατηγική, μπορείτε όχι μόνο να προσελκύσετε νέους πελάτες αλλά και να δημιουργήσετε μια δυναμική κοινότητα γύρω από το κατάστημά σας αλλά και ένα νέο κανάλι πώλησης! Θέλετε να κάνουμε μαζί αυτό το βήμα; Είμαστε το Nelipot studio και εχουμε πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στην δημιουργία και εφαρμογή digital marketing στρατηγικής, κάντε κλικ εδώ και ελάτε να συνεργαστούμε!

Written by -

hello!

Back To Top

Είμαστε ένα digital marketing studio με βάση τη Θεσσαλονίκη, ενώ δρούμε και αντιδρούμε σε όλο τo digital φάσμα αυτού του κόσμου. Με τη βοήθεια του διαδικτύου η ομάδα των νέων μα έμπειρων συνεργατών μας συσπειρώνεται για να σχεδιάσει το δικό σας διαδικτυακό ταξίδι με προορισμό τι άλλο, την επιτυχία του brand σας.

Βρείτε μας

Γρηγορίου Πατριάρχου Ε΄ 38, 54 248, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2317 00 2225
Κινητό: 6982 525225
Email: hello@nelipot.gr

Δώστε μας το email σας για να μαθαίνετε τα πιο hot νέα γύρω από το digital marketing.
Υποσχόμαστε ποιοτικό περιεχόμενο, χωρίς υπερβολές!

    © Nelipot.gr, All Rights Reserved

    Έχετε κάποιο νέο project;
    Ξεκινάμε;